MENUMENU
Over ons | Atlantic Duikcentrum

Over ons

Duik en BHV Specialist Atlantic Duikcentrum

 

Atlantic duikcentrum is al meer dan 22 jaar een begrip in Hoorn. Wij verzorgen duikopleidingen, EHBO & AED cursussen. Daarnaast leveren wij alle duikbenodigdheden in onze winkel.

 

 

 

Chris Verzeilberg

 

Mijn naam is Chris Verzeilberg en eigenaar van Atlantic Duik & BHV Centrum.

Ik ben getrouwd en heb kinderen.

Atlantic Duikcentrum is onderdeel van mijn bedrijf Atlantic Snorkel-Duik-BHV Centrum gevestigd op de Factorij 35 in Zwaag. Op 18 jarige leeftijd ben ik terecht gekomen bij de vrijwillige brandweer in Haarlem. Naast mijn werk in loondienst was ik toen ook  al een fervent duiker. Inmiddels heb ik al 22 jaar mijn eigen Duikcentrum en geef ik alle opleidingen die met duiken te maken hebben. Ik geef met plezier les en vind het iedere keer weer een uitdaging om mensen met een enthousiast en positief gevoel de deur uit te zien gaan. Wij hebben veiligheid hoog in het vaandel staan. Al vele jaren ben ik DAN instructeur, dit staat voor Divers Alert Network.  Omdat wij steeds mee aanvragen kregen van klanten die bij ons doken om ook voor hun bedrijf EHBO cursussen te geven ben ik mij steeds meer gaan toeleggen op  het geven van BHV/EHBO/AED cursussen voor bedrijven. Inmiddels ben ik al vele jaren  Instructor Trainer BLS (basic life support) en Instructor Trainer EFR (emergency first response) DAN Fire Safety Officer Instructor & NVB Brand & ontruimings instructeur.

 

Marian Verzeilberg

Ik ben getrouwd met Chris Verzeilberg en moeder van 3 zoons.  Ik sta af en toe  in de winkel van ons duikcentrum,  hou de website bij, sta op beurzen, en  hou de agenda bij voor de BHV trainingen.

Ook aanvragen voor bedrijfsuitjes, kinderpartijtjes  e.d. neem ik in behandeling. Daarnaast werk ik part-time op Schiphol en ben vrijwilliger in de ouderenzorg.

Ik ben zelf een Advanced duiker, maar duik niet erg vaak.

 

 

Atlantic Duik & BHV centrum, het adres als u kiest voor kwaliteit, service en persoonlijk advies!